Καθρέφτη καθρεφτάκι μου…

14/11/2012

deco

 

Minimal, μπρονζέ, ξύλινοι, περίτεχνοι, χρυσοί. Επιλέξτε τον καθρέφτη που ταιριάζει πιο πολύ στο γούστο και το στυλ σας, και απολαύστε την ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

 

 

 

Ο καθρέφτης μπορεί να τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού, για το τελευταίο κοίταγμα πριν φύγουμε, μπορεί όμως και να αναδείξει, να φωτίσει και να μεγαλώσει ένα χώρο όπως ένα σχετικά μικρό σαλόνι. Στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να μπει μέσα στις ντουλάπες για να μας καθοδηγεί όταν…παλεύουμε να επιλέξουμε τι ρούχα θα φορέσουμε. Στο μπάνιο, πέρα από τον καθρέφτη που τοποθετείται πάνω από το νεροχύτη, μπορούμε να προσθέσουμε κι έναν πιο μικρό, μεγεθυντικό, για να μας βοηθά στο μακιγιάζ (και τους σύντροφούς μας στο ξύρισμα).

 

 

Εκτός από καθαρά λειτουργικό αντικείμενο ο καθρέφτης αποτελεί και ένα εξαιρετικό διακοσμητικό κομμάτι. Κοσμεί μια ωραία γωνιά, ή δημιουργεί οπτικά παιχνίδια, μεγαλώνοντας το χώρο και πολλαπλασιάζοντας τα είδωλα. Το μέγεθος και η μορφή ενός καθρέφτη εξαρτώνται από το γενικότερο ύφος του συγκεκριμένου χώρου.
Tips…

 

- Παίξτε με τις αντιθέσεις. Σε έναν πολύ μοντέρνο χώρο επιλέξτε ένα μεγάλο χρυσοποίκιλτο καθρέφτη.
- Ακουμπήστε τους μεγάλους καθρέφτες στο δάπεδο για ένα πιο ατημέλητο ύφος.
- Δημιουργήστε στον τοίχο μια σύνθεση από μικρά ανόμοια καθρεφτάκια.
- Τοποθετήστε επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά ή μια βάση με κεριά μπροστά από έναν καθρέφτη και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

 

http://www.facebook.com/ZerFam

Made with love by mediacube